Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođeni divljak

Unakazio ženi lice i dao joj majicu natopljenu kiselinom da se obriše!

20.12.2010.
u 18:50

I. K. (28) čak je 40 godina mlađa od Majka, s kojim ima malodobnog sina. U istrazi je ispričao blažu verziju priče o zlostavljanju žene

Marija Mažurana zvanog Majk (67) naraštaji Riječana pamte kao prvoga gradskog "šanera" i opasnog tipa s riječkog asfalta. O njemu se posljednjih godina malo čulo i znalo, a ljetos je, nakon okrutnog napada na ženu s kojom ima jedno od svoje petero djece, inače gotovo 40 godina mlađu, ponovno izronio iz zaborava. Od tada je u pritvoru, odakle će ga danas dovesti u sudnicu Općinskog suda u Rijeci na, unatoč burnoj prošlosti, prvo suđenje pred hrvatskim sudom.

Mažuran je optužen za dvije otmice i teško ozljeđivanje koje je prouzročilo trajnu unakaženost majke njegova malodobnog sina, 28-godišnje I. K. I prije ju je zlostavljao i prijetio joj, ali ona ga se bojala prijaviti policiji. U istrazi je ispričao mnogo blažu verziju priče od napadnute žene. Čak je tvrdio da se nakon događaja koji je bio "trenutak slabosti" pokušao baciti s mosta na Rječini, ali se predomislio i javio policiji nakon što je ženu odveo u bolnicu.

U srpnju ove godine Mažuran je partnerici, nakon što su imali spolni odnos u automobilu, iznenada stavio cijev pištolja u usta i počeo je vrijeđati te prijetiti da će je ubiti zbog nevjere. Žena se opirala, no vezao joj je ruke lisičinama iza leđa i, ne prestajući s prijetnjama, automobilom krenuo prema šumi na Pulcu, gdje joj je pokazao noževe i crne vreće za smeće u koje će spremiti dijelove njezina tijela jer će je sasjeći. Potom ju je kuhinjskim nožem nazubljene oštrice sedam puta duboko zarezao po licu nanijevši joj rezne rane lica i potkožja dužine 12 cm, od kojih tri sežu do kosti i živaca.

Kako je obilno krvarila, Mažuran se "smekšao" pa joj je ponudio da se obriše majicom tvrdeći da je natopljena alkoholom, no žena je, iako je bila u šoku od straha i trpjela jake bolove, po mirisu osjetila da majica nije natopljena alkoholom već – solnom kiselinom i odbacila ju je. Nekako ga je nagovorila, obećavajući da će reći kako je stradala u prometnoj nesreći, da je odveze do bolnice.

Komentara 30

TI
TitoPartija
21:38 20.12.2010.

Zar mislite da bi ovaj mogao biti na slobodi da je običan kriminalac. sam Bog zna čiji je bio suradnik.

BA
BandaZG
22:52 20.12.2010.

Nema šta, pravi šaner, a petero djece je dokaz da se ženske baš na takve lože.

MO
mozel
20:43 20.12.2010.

To je pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije