Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠENA REZOLUCIJA
Povratak na članak

UN: Sjeverna Koreja 2019. provodila nuklearni program, 13 raketnih testiranja i kibernetičke napade

Sjeverna Koreja prošle godine jačala je svoj nuklearni i balistički program, što je kršenje sankcija Ujedinjenih naroda (UN), stoji u povjerljivom dokumentu te organizacije koji je Reuters vidio u ponedjeljak.

Komentari 2

DU
Deleted user
18:47 11.02.2020.

ma kakvi pregovori pa zar se nemogu provjeriti cinjenice o tim pregovorima, dajte istrazivacki novinari pogledajte cinjenice pa nam recite ko je prekrsio ili nije ispunio prijasnje pregovore, pa da jednom znamo a ne da ovdje raspravljamo sta je prvo koka ili jaje ili u ovom slucaju treba li se s. korea prvo naguziti ili skinuti gace

VL
SO
Sotona
10:27 11.02.2020.

UN: Sjeverna Koreja 2019. provodila nuklearni program, 13 raketnih testiranja i kibernetičke napade, dobro je kad su svi drugi prestali sa pokusima i takvo svoje naoružanje sve uništili . Pa smo jako sigurni svi. " Jedna lasta ne čini proljeće"oljeće" .... Lijepo je to kad prestane i rat povale sa zaraznim gripama ..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.