Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Annanovi poslanici

UN-ovi promatrači stigli u Damask, počeo monitoring primirja

sirija (1)
Reuters/PIXSELL
16.04.2012.
u 08:16

Sirijska državna informativna agencija poželjela je dobrodošlicu promatračima te izrazila nadu da će posvjedočiti \"zločinima koje izvršavaju naoružane terorističke skupine\"

Šest od prvih 30 UN-ovih promatrača stiglo je u Siriju i od danas počinju s monitoringom provođenja Kofi Annanova mirovnog plana na koji je predsjednik Bashar al-Assad pristao. Vijeće sigurnosti odobrilo je svih 30 promatrača koji će u Siriju stići u nekoliko idućih dana, a prvi će s monitoringom početi u Damasku. Annan se nada, javlja BBC, da će se s vremenom u Siriju poslati čak 200 promatrača.

Podsjetimo, jučer su, unatoč primirju, Assadove snage granatirale Homs.

Sirijska državna informativna agencija poželjela je dobrodošlicu promatračima te izrazila nadu da će posvjedočiti "zločinima koje izvršavaju naoružane terorističke skupine".

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:13 16.04.2012.

počeo monitoring >>> Piskaralo izigrava Engleza. Nadjite mi i jedan jedini primjer gdje neki engleski novinar upotrebljava hrvatizme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije