Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog izbacivanja palestinskih obitelji
Povratak na članak

UN-ov povjerenik optužio Izrael za sukobe: 'Ovo je bila najavljena kriza'

Američki predsjednik Joe Biden je ranije rekao kako se "Izrael ima pravo braniti". Lazzarini se u petak u Madridu sastao sa španjolskom ministricom vanjskih poslova Aranchom Gónzalez Laya te zatražio dodatnu humanitarnu pomoć jer su zalihe i sredstva nedovoljni.

Komentari 14

ZA
Zapadnjak
08:22 15.05.2021.

UNRWA je poznata po antiizraelskim stavovima, ne bi me cudilo ni da su u redovnim kontaktima s teroristima (koje hina uporno naziva "militantima") - jedno pravno pitanje koje nema apsolutno nikakve veze su dzihadisti iskoristili za terorizam, a potom se sakrili među civile, to uvijek rade kad dobiju odgovor boljih od sebe...

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:15 15.05.2021.

jasno i glasno izrael ima pravo uništit prijetnju jer je raketiran njegov teritorij i gospodin iz unacija nek ide sjest u izrael i nek čeka tamo da mu doleti kakav projektil sve drugo je čisto politikantstvo da se nekom htjelohtjelo pregovarat i razgovarat razgovarao bi a ne raketirao na tisuče puta a žrtava je bilo i bit če ih s obije srtrane ponajviše ni krivih niti upletenih u nečije apetite sami palestinci bi trebali s njima raskrstit i onda pregovarat s silom se ne postiže ništa i tako če sad kad su izraelci krenuli bit ponajviše na njihovoj strani dok če hamasovci u večini slučajeva kolovođe izvuči svoju glavu ili ti zbrisat i na kraju velimsve druge osude ili ovog ili onog su bezvezne jer kad su ih toliko izraketirali nema garancije da ih neče opet za pol godine ili godinu opet i u pravu su da treba uništt prijetnju ili ti ja to nazivam otvorenim pozivom na rat ustvari štoi jeste a u ratu se zna ili izgubiš ili pobijediš i uništiš neprijateljsku silu kraj priče i bajki

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:14 15.05.2021.

Jel' to ta ekipa koja opskrbljuje 'izbjeglice' iz zemalja u kojima nema rata sa skupim mobitelima i kreditnim karticama da bi lakše došli do svog cilja, ilegalnog naseljavanja zemalja po izboru?

VL
Avatar Belski
Belski
08:49 15.05.2021.

UNRWA je sponzor teroristov iz Hamasa.

VL
FA
fajlpz
11:31 15.05.2021.

Izrael prihvaća nadležnost međunarodnog suda kad njima odgovara a kad su oni u pitanju ćorak.Isti su i Ameri

VL
MX
Mister X
10:37 15.05.2021.

UN-ov povjerenik optužio Izrael za sukobe: 'Ovo je bila najavljena kriza'.znači sad će biden izjaviti Palestinci imaju pravo da se brane ...(hahahhahaaa a kad bi imali slično ili isto oružje kad nemaš onda j ista razlika kao i Afganistan bjeda gladni nepismeni bosonogi protiv njjjjaaaače i najjj opasnije sile na svijetu i to skupa sa naoružanim do zubi saveznicima ! ) Kako zanom vjeriovatno to-pravilo vrijedi i za te peravo da ginu kao muhe ,.,,,

VL
ŠO
šolman
09:23 15.05.2021.

Izraelci moraju Palestincima vratiti barem dio zemlje koje su im oteli pa da mogu stvoriti drzavu. To je jedno rjesenje. Druga mogucnost je da se sve Palestince iseli iz ovih sramnih konclogora pod otvorenim nebom i tako dopusti Izraelu da zauzme sav teritorij, a da se Palestince raseli po svijetu. Ako su mogli primiti milijune ekonomskih migranata mogu primiti jos koji milijun Palestinaca i okoncati ova sramna ubojstva i ponizavanja Palestinaca koja traju od 1948. Ovakvo stanje je sramota za citav svijet.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:08 15.05.2021.

Pa normalno da je planirano, prvo su napravili provokaciju tako sto su upali za Ramadan u sred Al Aksa dzamije za vrijeme molitve i istjerali vjernike suzavcem, gumenim metcima i granatama i zauzeli tu dzamiju koja je inace trece najsvetije mjesto muslimana iza Meke i Medine, jer su znali da ce to izazvati reakciju. Hamas im je dao ultimatum da napuste dzamiju oni to namjerno nisu napravili kako bi Hamas izvrsio svoju prijetnju i onda su to upotrijebili kao izgovor da se "moraju braniti". Klasika kazarskih terorista, koje u svemu podrzavaju tzv. zapadne demokracije, politicki, financijski i vojno inace bi taj kolonijalni aparthejd davno preastao s svojim zlocinima.

VL
LU
lucio2
12:06 15.05.2021.

Sve će to Izraelu doći na naplatu onog trenutka kad izgubi potporu Amerike. Podrška Palestincima.

VL
VI
vidum
08:46 15.05.2021.

Sva su carstva propala, valjda će i ovo američko. Vrijeme je da svijet počne normalno živjeti.

VL
VL
_________
09:42 15.05.2021.

Tko je ova osoba na prvoj slici? Ne vidi joj se lice jer je prekriveno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.