Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PANDEMIJE
Povratak na članak

UN-ov dužnosnik pozvao na ublažavanje sankcija Sjevernoj Koreji

Sjeverna Koreja, koja zapravo nije ni izvijestila o potvrđenim infekcijama koronavirusa, podvrgnuta je sankcijama UN-a od 2006. godine zbog nuklearnih i balističkih raketnih programa, uz postrožavanje mjera zadnjih godina.

Komentari 1

SI
sisavac
11:30 15.10.2020.

dal imaju kakve sankcije za države koje napadaju druge države? npr. neka zemlja napadne drugu, bez objave rata. dal tu un ima kakvu kaznu, mogućnost ili nema? ako nema alat kažnjavati onda un treba i formalno raspustiti. preko zooma mogu 'državnici' održavati zajedničke mitinge, parade, pričati. zamislite kolko bi se manje javnog novca trošilo na te nebitne predstave, i kolko bi se moglo bolje pomoći potrebitima. dal mi znamo kolko rh godišnje plaća članarinu za jedno u biti nepotrebno međunarodno tijelo, zastarjelo u svemu, nemoćno zaštititi slabijeg od jačeg, nemoćno da išta napravi osim što 'osuđuje i poziva'? ne. taj podatak skrivaju, mada nije neki veliki, više košta stan i naš predstavnik tamo nego članarina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.