Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restriktivne mjere
Povratak na članak

UN optužio Austriju i balkanske zemlje za migracijski 'kaos'

Talijanska obalna straža istovremeno je objavila da je u utorak između Tunisa i Sicilije spasila 700 imigranata i pronašla četvoro mrtvih.

Komentari 7

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:37 23.02.2016.

dok smo mi grcali s migrantima grci su sutjeli sad neka oni grcaju.ako ti ljudi nemaju pravo na azil treba ih pod hitno u tursku i poostriti mjere i stititi svoje zemlje jer uvjek ce neko imati za pregovoriti.mjesto da rade svoj posao oni guraju nos gdje im nije mjesto.znase koja je uloga UN-a da pruza sigurnost tim ljudima u syri jer nemogu svi u njemacku u njemackoj je stanje sve opasnije

VL
SN
snajper
15:59 23.02.2016.

Idemo polako. Tko je uopce UN kakve su mu ovlasti i sa kakvim novcima raspolaze. Tko je u toj unovoj agenciji koji tako sladunjavo pise o problemima izbjeglica i poucava drzave na izb.ruti sta da rade. Koliko ja znam jednaa od najvecih duznosti je da sprjecava ratove. A zna li itko koji je to tat UN sprijecio . Prema tome nek gospoda izadu iz kancelarija ostave svoje astronomske place i nek se zrtvuju za svijet, nik odu u siriju, afganistan kurdistan pa nek propvijedaju mir. Sta ih ptedsjednici drzava ne pocnu prozivati za nerad i smanje im na osnovu toga visoke place a razliku uplate za pomoc i hranu gladnima...

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
15:51 23.02.2016.

Da? Ma za sve je kriv Balkan! Nadam se samo da Makedonija i druge države na ovoj "našoj" ruti neće popustiti pod pritiskom onih koji su cijelu ovu situaciju i zakuhali. Vjerujem da prste u pekmezu ima i UN zajedno sa Merkelicom, Putinom, Obamom i sličnima.

VL
GV
golub Vaso
23:12 23.02.2016.

oni koji podrzavaju terorizam su krivci, USA pa na niže

VL
UN
unbekant
21:49 23.02.2016.

Za sav ovaj izbjeglicki haos,je kriva amerika, za njom odmah turska,grcka,jer su one dopustile prelazak svojih granica tim izbjeglicama.

VL
DU
Deleted user
08:02 24.02.2016.

Ajmo malo na brodove s njima pa pravac u.s.a

VL
DZ
dzukaficuka
11:58 24.02.2016.

Neka idu prema Meki i Medini tamo i pasu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.