Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umro zadnji revolucionar
Povratak na članak

Večernji list u Havani: Mnogi su Kubanci tek ujutro doznali da je Castro umro, većina kućanstava nema internet

Većina Kubanaca koja je propustila televizijsko obraćanje Raula Castra zaspala je a da nije bila svjesna da je umro njihov dugogodišnji vođa jer većina kućanstava nema internet

Komentari 18

Avatar Idler 3
Idler 3
09:21 27.11.2016.

A zamislimo treću opciju. Umjesto prethodnog diktatora Batiste nekog normalnog državnika koji bi od Kube napravil barem prosječno razvijenu zemlju. Ono kaj bi moglo uslijedit na Kubi pravi je upitnik. Zemlju nakon diktatorskog režima mora pokrenut sposobna i stručna vlada s dugoročnom vizijom. Postoji li takva e to je već malo veći problem.

VL
ŠT
ŠtoReći
09:46 27.11.2016.

Jučer čitamo kako je opismenio Kubance, a danas vidimo koliko ih je opismenio-većina kućanstva nema internet..vjerujem da bi ih bolje opismenio i onaj kojeg je maknuo kako bi sjeo na njegovo mjesto a ne zbog naroda.

VL
MA
Marko1337
12:09 27.11.2016.

Kakav internet ? Većina obitelji živi od 200 kuna mjesečno. A najgore je živjeti u strahu od samog sebe i svojih snova, jer kad ih partija sazna zna se što čovjeka čeka. Do nedavno smo se i mi bojali svojihih snova, jer preslobodan san mogao je značiti tamničnu moru ili podmuklu likvidaciju.

VL
MX
Mister X
16:09 27.11.2016.

Večernji list u Havani: Mnogi su Kubanci tek ujutro doznali da je Castro umro, većina kućanstava nema skupoga interneta ali zato imaju svi radio !!!

VL
MK
marcel.kocan
09:07 27.11.2016.

kubanski narod nije grcao u nikakvoj bijedi, prije revolucije je kuba imala standare veći od španjolske i italije, a prosititucije je jasno bilo i kocke ko što je danas ima u las vegasu, to je za turiste. Prostitucije ima i danas, samo danas kubanke to rade za dvadeset dolara, što je mjesečna plaća na kubi

VL
UN
unbekant
14:22 27.11.2016.

Po raspolozenju naroda u jednoj drzavi,se vidi koliko su cjenili i bili ponsni na svog presjednika,nakon njegove smrti.

VL
ST
stomugromova
08:55 27.11.2016.

"Otok na kojemu je cvao kriminal, kocka i prostitucija, otok s kojega su i američki industrijalci i mafijaši i članovi Batistina režima u kovčezima izvlačili novac u švicarske banke dok je kubanski narod grcao u bijedi".-- E to je bio savršeni sistem za globalne kamatarske lihvare,koji i danas nameću isti"napredni" sustav dužničkog ropstva,gdje se lihvarski paraziti napajaju na tuđoj muci i znoju.Njima je Kuba bila najvrednija dok je bila bordel prije Castra.

VL
JO
Jozica
09:18 27.11.2016.

Sad na Kubi nastupaju oni koji "trebaju" ja mi ti!

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
08:48 27.11.2016.

Ruski sistem savrseno unisti ekonomski i moralno svaku zemlju...

VL
IM
Immanuell
09:09 27.11.2016.

Za kojzu godinu će neoliberalna kamarila tamo doći na svoje. Umjesto zemljoradnica i radnica u industriji, mnoge djevojke će postati jeftinije li skuplje prostitutke. Sve ostalo slijedi tim pravcem.

VL
Avatar Amerika je agresor
Amerika je agresor
09:18 27.11.2016.

Bolje i takav život nego američka kolonija. Šećerna trska i kupleraj. Pitajte Libijce i Iračane kada im je bilo bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.