Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVAO GA JE TRUMP

Umro najutjecajniji konzervativni radijski voditelj

FILE PHOTO: Limbaugh introduces U.S. President Donald Trump  at a campaign rally at the Show Me Center in Cape Girardeau, Missouri
Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
17.02.2021.
u 19:50

Na početku 2020., kada je objavio da boluje od teške bolesti, predsjednik Donald Trump nagradio ga je predsjedničkim odličjem slobode, najvišim civilnim odlikovanjem u SAD-u.

Američki konzervativni radijski voditelj Rush Limbaugh umro je od posljedica raka pluća u 71. godini. U tri desetljeća emitiranja svoje emisije postao je najutjecajniji radijski voditelj uopće u zemlji, mnogi su ga shvaćali i kao glas konzervativaca, a tjedno ga je slušalo oko 27 milijuna ljudi.

Na početku 2020., kada je objavio da boluje od teške bolesti, predsjednik Donald Trump nagradio ga je predsjedničkim odličjem slobode, najvišim civilnim odlikovanjem u SAD-u. 

Smatralo ga se Trumpovim saveznikom, a bivši se predsjednik u srijedu uključio u program Fox Newsa kako bi opisao njihov odnos i slavio utjecaj radijskog voditelja. Isto je tako Limbaugh bio i polarizirajuća figura.

Dok su ga na ljevici opisivali kao kontroverznog voditelja koji je poticao Republikansku stranku da skreće udesno, konzervativni mediji isticali su da ga je velik dio zemlje smatrao ikonom. Magazin Time 2009. uvrstio ga je na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Autor Limbaughove biografije Zev Chafets nazvao ga je ‘Elvisom radija’.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
20:49 17.02.2021.

Počivao u miru Božjem.

Avatar Vukomerec
Vukomerec
20:57 17.02.2021.

Počivao u miru.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
08:20 18.02.2021.

Tramp je njego gotivio,zato sto je on u Trampovoj kampanji reko,da tadasnji presjednik Obama ni je rodjen u Americi,nego,je musliman iz Kenye,i jos svasta je taj radio-voditelj izjavljivo,iapak nekamu je laka crna zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije