Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 21. GODINI

Umro najniži čovjek na svijetu nakon što je osjetio bol u grudima

He Pingping
REUTERS
16.03.2010.
u 09:01

He Pingping se rodio s poremećajem rasta, a u ožujku 2008. godine službeno je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanji čovjek na svijetu.

Najniži čovjek na svijetu, Kinez He Pingping (73 cm), umro je iznenada je u 21. godini života. Naime, tijekom snimanja televizijske emisije "The Record Show" u Italiji He Pingping se požalio na bolove u grudima. Hitno je prebačen u bolnicu u Rimu no, na žalost, ubrzo je preminuo.

Prema glasnogovorniku Guinnessa, Pingping je preminuo zbog problema sa srcem. "Usrećio nas je sve svojom dobrotom i pozitivnošću. Bio je svima inspiracija. Sve je šarmirao svojom pojavom i pogledom nestašnog djeteta", rekli su o Pingpingu iz Guinnessa. 

He Pingping rođen je u mjestu Wulanchabu. Rodio se s poremećajem rasta, a u ožujku 2008. godine službeno je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanji čovjek na svijetu. He Pingpinga pokopat će u Kini.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AM
amarila
13:18 16.03.2010.

Bas mi je zao! Nek mu je laka zemlja!

OB
-obrisani-
08:38 22.03.2010.

Mali Veliki covjek! Pocivaj u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije