Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šeik Khalifa
Povratak na članak

Umro najdugovječniji premijer na svijetu: Na vlasti je bio gotovo pola stoljeća

Bit će pokopan u krugu obitelji, objavila je državna novinska agencija.

Komentari 3

SI
sisavac
12:17 11.11.2020.

nekako se novinaru obrisala bitna činjenica, pa ću je ja popraviti. u ovoj zemlji većinsko stanovništvo su šijiti, a vlada im manjinska sunitska kraljevska obitelj. kad su zaredala arapska proljeća, digli se ljudi i u bahreinu. al saudijci su pomogli ovoj autokratskoj ekipi da u krvi uguši ustanak. nitko se nije javio i to osudio. začudo, niti jedan ustanak u ovim autokratskim kraljevstvima nije uspio, vlast je vojskom ugušila sve jauke, zapad ostao slijep i gluh. al fascinira kako su u najslobodnijim arapskim zemljama uspjeli ustanci. sirija je klasičan primjer, zemlja u kojoj su slobode bile na europskim visinama je uništena. kad će europa zatražiti demokraciju u zaljevskim monarhijama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.