Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Umro na zabavi jer su mu zvučnici poremetili rad srca

disco
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
09.12.2009.
u 13:27

Patologinja je potvrdila kako je student iz Garfortha umro od "sindroma iznenadne aritmične smrti". Srce njegove majke također je imalo nepravilne otkucaje. Tom joj je večer prije smrti rekao kako i njegovo srce ponekad čudno radi, ali otac Antony kaže kako se nije žalio nego je samo to usput spomenuo.

Britanski brucoš Tom Reid (19) umro je 28. rujna na brucošijadi u londonskom klubu Koko. Žalio se da mu zvučnici "udaraju po srcu". Prvo se vjerovalo da je umro od trovanja alkoholom, ali patologinja Sian Hughes potvrdila je kako nije konzumirao ni alkohol niti drogu.

Njegova prijateljica Alisha Riseley potvrdila je da je Tom stajao kraj zvučnika. Počeo se žaliti da mu je loše i izašao je iz kluba oko jedan sat ujutro. Alisha ga je našla na klupi i odvela liječniku u klub. Puls mu je varirao, a dok se premišljao oko odlaska u bolnicu, srušio se na pod. Oživljavali su ga, no ni liječnici hitne pomoći mu nisu mogli pomoći.

Patologinja je potvrdila kako je student iz Garfortha umro od "sindroma iznenadne aritmične smrti". Srce njegove majke također je pokazivalo nepravilnosti. Tom joj je večer prije smrti rekao kako i njegovo srce ponekad čudno radi, ali otac Antony kaže kako se nije žalio nego je samo to usput spomenuo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije