Naslovnica Vijesti Svijet

Umro na zabavi jer su mu zvučnici poremetili rad srca

Patologinja je potvrdila kako je student iz Garfortha umro od "sindroma iznenadne aritmične smrti". Srce njegove majke također je imalo nepravilne otkucaje. Tom joj je večer prije smrti rekao kako i njegovo srce ponekad čudno radi, ali otac Antony kaže kako se nije žalio nego je samo to usput spomenuo.
09. prosinca 2009. u 13:27 0 komentara 5 prikaza
disco
Foto: afp

Britanski brucoš Tom Reid (19) umro je 28. rujna na brucošijadi u londonskom klubu Koko. Žalio se da mu zvučnici "udaraju po srcu". Prvo se vjerovalo da je umro od trovanja alkoholom, ali patologinja Sian Hughes potvrdila je kako nije konzumirao ni alkohol niti drogu.

Njegova prijateljica Alisha Riseley potvrdila je da je Tom stajao kraj zvučnika. Počeo se žaliti da mu je loše i izašao je iz kluba oko jedan sat ujutro. Alisha ga je našla na klupi i odvela liječniku u klub. Puls mu je varirao, a dok se premišljao oko odlaska u bolnicu, srušio se na pod. Oživljavali su ga, no ni liječnici hitne pomoći mu nisu mogli pomoći.

Patologinja je potvrdila kako je student iz Garfortha umro od "sindroma iznenadne aritmične smrti". Srce njegove majke također je pokazivalo nepravilnosti. Tom joj je večer prije smrti rekao kako i njegovo srce ponekad čudno radi, ali otac Antony kaže kako se nije žalio nego je samo to usput spomenuo.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.