Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN DOGAĐAJ

Umro muškarac koji je htio skuhati kavu pa zapalio sebe i kuću

Policija
Dino Stanin/Pixsell
14.08.2019.
u 22:11

U požaru je muškarac zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a nakon toga je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Muškarac koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život prilikom požara drvene obiteljske kuće u mjestu Ljeskovac, općina Dvor umro je u srijedu u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, priopćila je Policijska uprava (PU) sisačko-moslavačka.

Muškarac, star 41 godinu, zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život u požaru drvene obiteljske kuće koji je 4. kolovoza ove godine u poslijepodnevnim satima buknuo u mjestu Ljeskovac, općina Dvor.

Do požara je došlo kada je muškarac upalio plinski plamen u namjeri da si skuha kavu, pri čemu je došlo do zapaljenja odjeće koju je prethodno zalio prilikom pretakanja benzina. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela.

U požaru je muškarac zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a nakon toga je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
08:23 15.08.2019.

Prirodna selekcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije