Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićno nasilje

Umro muškarac iz Tugara koji je brutalno pretučen na Božić

hitna pomoć
Arhiva VL
07.01.2010.
u 14:06

Ridvan Kaqiku umro je u bolnici od ozljeda koje mu je u kafiću "Centar" u Tugarima nanio Mario Bečić (25) iz Srijana, bivši Mister turizma koji je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

SPLIT - U splitskoj bolici umro je Ridvan Kaqiku (51) zvani Bebek iz Tugara kojeg je na Božić u kafiću "Centar" pretukao Mario Bečić (25) iz Srijana, Mister turizma Dalmacije za 2005. Bečić je pritvoren, a toga je jutra pijan tumarao po kafiću. Šakom u glavu udario je Ridvana koji je pao i udario glavom o pod. Iako je izgubio svijest, Bečić ga je nastavio tući. Još mu je dva puta udario glavom o pod, a to je popratio i prijetnjama.
- Ubit ću te, dosta mi te je - kazao je Bečić Ridvanu koji je pokušao smiriti svađu između Bečića i jednog gosta.
Prije nego što je dobio šakom u glavu, samo mu je kazao da se prestane svađati.
Daljnji napad spriječili su gosti lokala. Ukrcali su ozlijeđenog muškarca u automobil i odvezli ga na Hitni kirurški prijam gdje su liječnici utvrdili da ima frakturu lubanje, nagnječenje mozga te izljev krvi u mozak.
Bivši Mister turizma poznat je od ranije po nasilništvu, teškim krađama i oštećivanju tuđih stvari.

Ključne riječi

Komentara 2

IZ
izbrisan
14:47 07.01.2010.

Tko se sve jos nece okititi nekim kvazititulama,a ustvari je obicno smece?

BL
bludog
17:27 07.01.2010.

sad neka postane \"mister\" bilica ili bolje receno misica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije