Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Umrla žena koju je teško ranio psihički bolestan suprug

'13.02.2012. - Lovrecan, Zlatar Bistrica - Nedjeljko Poljak nakon svadje s bivsom suprugom Mirom Poljak tesko ju je ranio ispalivsi 2 metka iz pistolja te nakon toga pucao sebi u glavu i na mjestu ost
'Matija Topolovec/PIXSELL'
15.03.2012.
u 16:45

Njezin bivši suprug Nedjeljko, koji je nakon što je pucao u ženu presudio sebi pucnjem u glavu, poslije obdukcije sahranjen je u Lovrečanu, na groblju koje se nalazi u samoj blizini njegove kuće

Mira Poljak (39), koju je teško ozlijedio bivši suprug Nedjeljko, umrla je u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Žena je imala teške ozljede glave i nije bilo vjerojatno da će preživjeti, potvrdili su s Odjela.

>>Rekao je: ‘Mama, ja sam ju ubil’ pa se vratio u kuću i pucao u sebe

Njezin bivši suprug Nedjeljko, koji je nakon što je pucao u ženu presudio sebi pucnjem u glavu, poslije obdukcije sahranjen je u Lovrečanu, na groblju koje se nalazi u samoj blizini njegove kuće.

Susjedi i rođaci tragično preminulog bračnog para iz zagorskog sela Lovrečan kod Zlatar Bistrice znali su da je Nedjeljko psihički nestabilan, da se trebao liječiti, a ne hodati po selu tražeći gdje može nabaviti pištolj, no nitko nije slutio da će doći do krvavog obračuna. Pokojni bračni par nije imao djece, a rastali su krajem lanjske godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije