Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opatija

Umrla pješakinja koju je jutros udario auto dok je prelazila cestu 

nesreća opatija
Goran Kovačić/PIXSELL
25.08.2010.
u 18:58

Žena je stradala na Novoj cesti kod kućnog broja 128 kada je na nju, dok je prelazila cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, naletjelo osobno vozilo.

OPATIJA - Starija pješakinja, koju je danas ujutro u Opatiji oborio automobil, od teških je ozljeda poslijepodne preminula. 

Žena je stradala na Novoj cesti kod kućnog broja 128 kada je na nju, dok je prelazila cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, naletjelo osobno vozilo talijanskih oznaka koje je naišlo iz pravca Lovrana. 

Nakon nesreće žena je u bez svijesti odvezena u KBC na Sušaku, no unatoč pruženoj pomoći i naporima liječnika umrla je u Jedinici intenzivnog liječenja.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kakma
12:07 26.08.2010.

Po slici 10 metara dalje je bio pjesacki prelaz.Dali se isplatilo poginuti za par koraka vise?

BO
boston
17:18 26.08.2010.

@kakma Tko ti danas staje na pjesackom??

DU
Deleted user
02:20 27.08.2010.

Kakav nam je to hrvatski, tko smo mi, tko to gospodari nama u Zagrebu da nam tobožnji novinari rabe srpsko-bosanske riječi: da je automobil UDARIIO ... pa nema auto šaku da udari ... auto je LUPIL, OKRZNUL žensku ... HALLO ??? !!! LUPITI (ne udariti), U JUTRO a ne ujutro, SRUŠITI a ne oboriti ... ta Rijeka i Istra puni su takvih seljačina koji tako govore ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije