Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK VELIKANKE
Povratak na članak

Umrla je Simone Veil, ikona europske borbe za prava žena

Simone Veil je i prva žena koja je bila izabrana na mjesto predsjednice Europskog parlamenta većinom glasova kolega

Komentari 2

DU
Deleted user
10:19 01.07.2017.

Godine 1975. izborila se za legalizaciju pobačaja u Francuskoj. Baš lijepo, krasvo i fino! Sjećamo se, dakle, babe koja je, umjesto da je kao ministrica zdrvastva prromicala kulturu života (pogotovo s obzirom na ono što su ona i njezina obiteljlj proiživjeli u holokaustu), pridonijela institucionalnom širenju kulture smrti u velikoj državi poput Francuske. S druge pak strane ne prestajemo se čuditi zašto Europa već pedesetak godina uvelike izumire te problem nedostatkA radne snage nastoji riješiti imigracijom s Istoka. Dobro je poznato kako izgleda to useljavanje istočnjaka u Europu.

VL
OB
ObrenM
16:22 01.07.2017.

Ovdje je bila slavljena,ali sad dolazi posteni sud.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.