Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA SUDBINA

Umrla je majka dvogodišnje djevojčice koja je poginula u strašnoj nesreći

Prometna nesreća
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
19.07.2018.
u 17:47

Sanela je umrla nakon duge i teške bolesti kojoj se nije uspjela othrvati.

Preminula je Sanela Prispilović, majka čiji je dvogodišnja kćerkica u listopadu 2016. poginula u strašnoj prometnoj nesreći u Cvetkovcu kod Koprivnice. Nesreća je potresla cijelu Hrvatsku, a brojni ljudi su priskočili u pomoć toj obitelji, prenosi Podravski.hr.

Sanela je umrla nakon duge i teške bolesti kojoj se nije uspjela othrvati. Da tragedija bude veća, njezin suprug Željko (42), koji je također teško stradao u prometnoj nesreći, već je mjesecima u domu za starije i nemoćne u okolici Koprivnice. Tamo je smješten zbog lošeg psihičkog i fizičkog stanja nakon pogibije kćeri.

Njihov osmogodišnji sin, dječak koji je kobnog jutra čudom preživio nesreću, već duže živi kod bake i djeda u Lošinju. Nakon nesreće otac je mjesecima bio u bolnici, a nakon povratka kući se se s velikom tugom te Sanelinom uzanpredovalom bolešću nije smogao nositi. Za pogibiju kćeri rekli su mu tek osam mjeseci nakon nesreće.

Podsjetimo, na Željka i njegovu kćer koju je nosio u naručju je naletjela neoprezna tada 21-godišnja vozačica. Kasnije je pravomoćno osuđena na godinu dana zatvora koji joj je zamijenjen radom za opće dobro.
 

Komentara 10

Avatar Keep_calm
Keep_calm
18:10 19.07.2018.

Hajde, autor večernji, izvijestite nas, što je to točno, kada i gdje dotična mlada dama odradila za opće dobro. Možda i to ljude zanima.

BU
budan77
18:51 19.07.2018.

I koji je epilog ova nesretna prica dobila! Dijete koje je poginulo na licu mjesta, covjek koji je otac tog djeteta i koji ga je tog kobnog dana nosio na rukama je sada zbog tog događaja biljka, razvoj teske bolesti kod supruge...sa druge strane klinka, vjerojatno pijana osuđena na 1 g. zatvora koji joj je zamijenjen radom za opce dobro??? Pa gdje je tu pravda? Da li je ta osoba platila kakvu odstetu ovoj obtelji, kojoj nista zapravo nemoze biti utjeha. Kako ta mlada dama danas zivi, nadam se da je procitala ovaj clanak. Ona sama unistila 3 zivota zbog kojh niti tu pisljivu godinu nije odlezala iza resetaka! Neznam sta reci na ovo!

ST
Startrack
18:28 19.07.2018.

Ovo je tuzna prica. Neko voli da procita neko ne. Nevidim sta vas dvojica lupate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije