Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESI GA VOLE

Umjetnik tetoviran od glave do pete lovi predsjednički mandat

vladimir franz
Reuters/PIXSELL
09.01.2013.
u 15:03

Politički analitičari trenutačni uspjeh Vladimira Franza zvanog ''Avatar'' pripisuju činjenici da je češki narod umoran od korumpiranih političara koji sve od pada komunizma nisu bili u stanju ispuniti dana obećanja

On je operni skladatelj tetoviran od glave do pete i zovu ga ''Avatar''. Upravo ste pročitali kratki opis češkog predsjedničkog kandidata Vladimira Franza koji je, prema mišljenju građana te zemlje, proglašen trećim najizglednijim pobjednikom izbora, javlja AP.

Ako dobije povjerenje većine birača, ovaj nekonvencionalni umjetnik mogao bi naslijediti voljenog dramatičara-disidenta Vaclava Havela i trenutačnog predsjednika Vaclava Klausa.

Politički analitičari njegov trenutačni uspjeh pripisuju činjenici da je češki narod umoran od korumpiranih političara koji sve od pada komunizma nisu bili u stanju ispuniti dana obećanja.

>>Vaclav Klaus amnestirao 7500 zatvorenika pa razljutio Čehe

Komentara 2

BK
B Kosa
16:20 09.01.2013.

ja nebi za takvoga glaso mnogi poslodavci takve ne primaju ni daim sa metlom rade zato mnogi placaju da skinu tetovaze. Normalni ljudi se ne saraju

Avatar Meggi
Meggi
15:21 09.01.2013.

On toliko drži do sebe i svog tijela, da će sigurno još više držati do tuđeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije