Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija turizma

Umjetni otok s elementima hrvatske prirodne i kulturne baštine na londonskoj Temzi

otok
Foto: HTZ
1/6
01.10.2015.
u 16:26

Otok je 'usidren' na mjestu na kojem će se večeras , u 20 sati po hrvatskom vremenu, svečano promovirati novi hrvatski turistički slogan, promotivni video i kompletna nova koncepcija promocije

Dva remorkera doteglila su danas iza podneva umjetni otok, s elementima hrvatske prirodne i kulturne baštine, do Tower Bridgea na londonskoj Temzi.

Otok je 'usidren' na mjestu na kojem će se večeras , u 20 sati po hrvatskom vremenu, svečano promovirati novi hrvatski turistički slogan, promotivni video i kompletna nova koncepcija promocije, koja počiva na sloganu 'Croatia, Full of Life' i njegovim izvedenicama.

Program za stotinjak uzvanika iz svijeta medija i turizma odvijat će se na riječnom kruzeru vezanom uz brod, a očekuje se da na svečanu promociju dođe i hrvatski premijer Zoran Milanović.

Cijeli događaj , uključujući oglašavanje , aktivnosti brendiranja i prateće pr kampanje, stoji 425.000 funti.

>> Na Temzi smo napravili otok s kojeg kreće novi turistički slogan

>> Ugostitelji gube novac zbog otkazanih izleta

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
17:26 01.10.2015.

Krvi ti i smrti, što bi rekao Tex Willer, kakav je prirodni brod? Za razliku od umjetnog.

DU
Deleted user
18:27 01.10.2015.

Umjetni brod!?!?!?!?! Valjda umjetni otok! Pa kakav je to prirodni brod??? Bože "novinarstva"!

GI
gilesfra007
18:09 01.10.2015.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije