Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roker u duši

Umjesto na očevu rođendanu, Kimov sin na Claptonovu koncertu

Kim Jong Chol
REUTERS/PIXSELL
18.02.2011.
u 09:59

Jong Chul bio je favorit za preuzimanje očeve funkcije, ali je na kraju izgubio trku sa svojim mlađim bratom

Dok su Sjevernokoreanci diljem zemlje proslavljali rođendan diktatora Kim Jong Ila, jedan od njegovih sinova uživao je na koncertu Erica Claptona u Singapuru, javljaju agencije.

Drugi sin vladara Sjeverne Koreje Kim Jong Chol snimljen je kamerom Korean Broadcasting Systema dok je ulazio na koncert. Snimljen je i za vrijeme koncerta kako pjeva i skače s ostatkom publike.

Daily Mail navodi da je ovo drugi put da je Jong Chul snimljen na Claptonovu koncertu. Prvi put je gledao britanskog rokera u Njemačkoj 2006., kad ga je pozvao da nastupi u glavnom gradu Sjeverne Koreje Pyongyangu.

Jong Chul bio je favorit za preuzimanje očeve funkcije, ali je na kraju izgubio trku sa svojim mlađim bratom.

Ključne riječi

Komentara 8

UK
Ugo Kajvez
14:42 18.02.2011.

So f**king what! ............ who gives a sh*t .............

DU
Deleted user
10:30 18.02.2011.

U ovom članku možemo pročitati: Dok su Sjevernokoreanci diljem zemlje proslavljali rođendan diktatora Kim Jong Ila, jedan od njegovih sinova uživao je na koncertu Erica Claptona u Singapuru, javljaju agencije. ali isto tako doznajemo da... Dok se Jong Chul zabavljaojao u Singapuru, diljem zemlje održavale su se različite manifestacije kojima je obilježen 69. rođendan njegova oca. Vrlo bistro napisan članak, bravo novinaru!

Avatar trunchbull
trunchbull
16:51 18.02.2011.

Sadit ćemo kukuruz do neba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije