Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prihvaćeno

Umjesto KJ, Kutjevčanima na tablici KU

Josip Budimir
Foto: Duško Mirković/Pixsell
25.04.2015.
u 00:05

Gradonačelnik Josip Budimir, naime, uputio je prigovor smatrajući da grad mora imati upečatljivu oznaku koja asocira na Kutjevo

Iako je prema prvotnom prijedlogu Ministarstva unutarnjih poslova Kutjevo trebalo dobiti registarsku oznaku KJ, vozači iz toga grada ipak će na svojim vozilima nositi pločice s oznakom KU.

Gradonačelnik Josip Budimir (na slici), naime, uputio je prigovor smatrajući da grad, koji je prepoznatljiv kao turistička destinacija i vinska prijestolnica graševine, mora imati upečatljivu oznaku koja asocira na Kutjevo. MUP je prihvatio prijedlog izmjene.

>> Jeste li primijetili da nove prometne dozvole nemaju grb?

>> Pogledajte MUP-ove prijedloge oznaka na autima za svih 128 gradova!

Komentara 5

DP
Dule Pacoov
01:13 25.04.2015.

Sigurno su Srbi krivi i za ovo.

ZA
zambezi
08:52 25.04.2015.

Ovo vise asocira na nest drugo ! Koda fale zadnja tri slova :-)

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
09:15 25.04.2015.

meni se čini kao da kutjevčani pate od premalog ku...,pa su zato si stavili oznaku ku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije