Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'terorizira političku scenu'

Umjesto inflacije, Vučića zabrinula snimka seksa: "Njegova kampanja je sve prljavija, znam tko ga financira'

U Kraljevu održan predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"
Foto: Vladimir Vasic
1/3
29.11.2023.
u 09:11

Sveučilišni profesor iz Beograda Žarko Korać rekao je da Vučić radi protuustavno jer je u kampanji stranke čiji nije predsjednik, a kao obranu koristi osobne napade dok Srbija ima jednu od najvećih inflacija u Europi

Član Vlade ubijenog Zorana Đinđića i sveučilišni profesor iz Beograda, Žarko Korać, gostovao je u Newsroomu N1 televizije kod novinara Domagoja Novokmeta gdje je komentirao predstojeće izbore u Srbiji. Korać je rekao da je Vučićeva kampanja sve prljavija. "Što Vučić radi je protivno Ustavu, on više nije predsjednik svoje stranke pa se postavlja pitanje zašto je u kampanji stranke čiji nije predsjednik. On čini nešto što do sada nije radio, on dijeli novac, svakom srednjoškolcu nešto manje od 100 eura, umirovljenicima 170 eura, a mnoge mirovine su manje, i socijalnim slučajevima 90 eura. Nitko ne zna kako jer on više nije predsjednik Vlade”, objasnio je. 

Izjavio je da kampanju čini prljavom to što Vučić prelazi na osobne napade pa je tako za jednog suca, koji je kritičan prema njemu, rekao da nikada nije niti jednim SMS-om pomagao jednom djetetu. "On to može znati samo ako države sigurnosne službe prate ljude. Za jednog oporbenjaka je rekao da takve prljave stvari radi da on to kao predsjednik ne smije reći, da bi taj oporbenjak sutradan dobio anonimnu snimku svog seksa s, pretpostavlja se, vlastitom ženom”, dodao je Korać koji smatra da je to pokazatelj Vučićeve zabrinutosti .

VEZANI ČLANCI:

- Na izbore izlazi u velikoj političkoj defenzivi. U vanjskoj politici je napravio veliku grešku jer posljednje što EU želi jest rat na Kosovu. On je znao što se tamo događa i znao je za teroristički čin. On pokušava dobiti ove izbore i Zapadu poslati poruku – možda me ne volite, ali ja sam jedini s kojim možete pregovarati - objasnio je Korać. Tvrdi da će Vučić vjerojatno izgubiti Beograd. “On čini sve što može, dijeli novce, najprimitivnije vrijeđa kritičare, on je izbezumljen u strahu da bi ove izbore mogao izgubiti. Zašto je on svoj život vezao za vlast, meni to kao psihologu nije jasno”, rekao je.

Izjavio je i da Vučić terorizira političku scenu u Srbiji te da Vučić smatra da svatko tko je protiv njega je odmah i protiv Srbije. "On pred građane Srbije stavlja izbore s ili ja ili netko tko će uništiti Srbiju”, kazao je profesor. “Vidjeli ste da pravi autocestu, ali nikada nam nije rekao koliko smo za to dužni Kini. Jer to su sve dogovori s Kinom koji se rade bez natječaja jer mi nismo u EU-u pa ne moramo ni imati natječaje. I nedavno je bio u Kini i hvalio se da je dobio velike zajmove. Dakle, Kina ga financira”, rekao je. Smatra da će dijeljenje novca građanima donijeti veliku financijsku rupu. “Pa tko još dijeli pare učenicima. Nitko u Srbiji gotovo ni ne zna da imamo jednu od najvećih inflacija u Europi, imamo veću inflaciju nego Ukrajina koja je u ratu”, zaključio je Korać.

VIDEO Vučić: 'Možete nas sve pobiti. Nikada nećemo priznati nezavisno Kosovo'

Komentara 6

HO
homofobic
10:24 29.11.2023.

Vucic je potencijal za razvitak srpskog turizma! Samo je potrebno pustiti u javnost pricu da je njegova mama bila na koncertu The Rillind Stones-a potrebno vrijeme prije rodenja Vucka. Takve usne ... toga vise nigdje nema! Vucko bi morao donirati spermu nekolicini sretnih turistkinja koje izvuku glavnu nagradu a koje posjete Srbiju.

Avatar zong
zong
09:59 29.11.2023.

A pošto svi naši mediji svkodnevno prate Vučića, kako im se bliže izbori sve više, da se zaključiti i da se Hrvatska direktno uključila u izbornu kampanju Srbije.

PV
prcko.vita
09:56 29.11.2023.

Vučić je stvarno veliko zlo za Srbiju, ali da se razumijemo, lopova ima i kod nas, iduće godine su izbori, koga Hrvatski narod da izabere da ide u Brisel da se bori za Hrvatsku, ovi što su bili do sada su luk i voda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije