Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Umjesto dobra i zla, sad biramo između sigurnosti i slobode

Smijemo li se, između pucnjeva i eksplozija okrutnih atentata, sretni u svojoj sigurnosti, odricati slobode? Može li to biti utjeha?

Komentari 3

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:30 17.01.2015.

Da, neobičan je taj Večernji list. U predizbornoj kampanji je bio posve naklonjen gubitniku Josipoviću. Valjda je imao više novca za kampanju. Ipak jedan dnevni list ima cijenu.

VL
BU
Bulaba
10:38 17.01.2015.

Obožavam kad Večernji list, najodvratnije udbaško cenzorsko glasilo, nariče nad mogućnošću ograničavanja slobode govora. Je suis Charlie, vous êtes Perković.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
10:52 18.01.2015.

ionako je nemoguće ograničiti ili zabraniti slobodu izbora, slobodu misli, govora, ponašanja...oni koji bi to htjeli se uzaludno bore sa vjetrenjačama,sve diktature i religiozni fanatizmi u prošlosti su to pokušavali,ali bezuspješno..čovjek je stvoren slobodan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.