Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladnokrvan mladić
Povratak na članak

Umjesto da pomogne žrtvi ubojstva, izvadio mobitel i snimao!

Pogledajte reakcije na nesvakidašnje iznenađenje koje je stanarima jedne zgrade priredila grupa šaljivdžija iz New Yorka

Komentari 3

Avatar plimni_val
plimni_val
13:37 05.03.2013.

Zateći se u takvoj situaciji nije ni malo jednostavno. Reakcija mobitel-snimača upućuje na mogućeg psihopata. Što je uopće htio? Snimiti dokaz?!? Ili snimiti "nesvakidašnji prizor"? Snimati mobitelom takvu scenu kao "nesvakidašnji prizor" može samo poremećen um. (Ovdje ću napomenuti da viđam po Zagrebu prolaznike kako snimaju tuđu prometnu nesreću mobitelima.) Zvati policiju? Traje predugo i nesretnik bi mogao izdahnuti. Spriječiti nasilnika? Jedina opcija da se pomogne unesrećenom koji je možda višestruko gori od napadača i počinio mu je tko zna kakvo zlo, ali to ne možemo znati. Uglavnom su ljudi reagirali ljudski, od žena se i ne može očekivati da tu nešto fizički naprave, ali muškarci koji su pobjegli... to nije bilo ljudski, a snimač mobitelom je zreo za stručno promatranje.

VL
DU
Deleted user
18:30 05.03.2013.

ja bih zvao SDP da me izvuče iz krizne situacije. Sigurno imaju neki plan i za ovakvu situaciju!

VL
YG
yggy27
21:50 05.03.2013.

poslat će sliku u novine i dobiti nagradu za sliku dana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.