Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.12.2013. u 12:00

Ne znamo je li Jakovina pomislio da za svaki milijunčić treba napisati stranicu teksta, ali u Bruxelles je na ocjenu poslao program na 331 stranici.

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, potrošio je pune dvije godine na izradu Programa ruralnog razvoja Hrvatske za 2014./2020., piše Poslovni dnevnik. Pisanje programa bilo je preduvjet kako bi Hrvatska iz blagajne Europske unije dobila 333 milijuna eura za razvoj poljoprivrede. Ne znamo je li Jakovina pomislio da za svaki milijunčić treba napisati stranicu teksta, ali u Bruxelles je na ocjenu poslao program na 331 stranici. Nažalost, umjesto 333 milijuna eura, dobio je pisani odgovor na 327 stranica pun primjedbi na oprečne brojke i nedostatak vizije razvoja hrvatskog agrara.

Čelnik HNS-a suspendiran zbog susreta s Čačićem

Ivo Milatić, pomoćnik ministra gospodarstva i ravnatelj Ravnateljstva za robne zalihe, nije više čelnik HNS-a za Splitsko-dalmatinsku županiju. Ugledni HNS-ovac i donedavni načelnik Jelse suspendiran je prije mjesec dana kako se ne bi mogao kandidirati na stranačkim izborima, a Slobodna Dalmacija otkriva da je pravi razlog Milatićeve smjene u stranci – ručak s Radimirom Čačićem. Riječ je o ručku koji je u listopadu tijekom vikend-dopusta s odsluženja zatvorske kazne organizirao bivši predsjednik HNS-a Čačić sa svojim bliskim stranačkim suradnicima, a koji nije najbolje sjeo aktualnom vodstvu stranke. A Ivi Milatiću je i prisjeo.

Srbova stranka prava zalaže se za pravo na ukidanje prava

Daniel Srb, predsjednik HSP-a, založio se za ukidanje prava na ćirilicu jer „svako pravo u svojoj biti sadržava i neku vrstu ukidanja starih, stečenih prava“. Tu je onda i pravo stranku nazovati HSUP – Hrvatska stranka ukidanja prava.

Pomoćnik ministra našao formulu za punu mirovinu

Nikola Mendrila (64), kratkotrajni pomoćnik ministra pomorstva, prometa i veza u mandatu Zlatka Komadine, uspješno se primakao redovitom umirovljenju. Kada ga je ministar Hajdaš Dončić smijenio još u prosincu 2012. Mendrila je najprije iskoristio povlasticu da još 12 mjeseci prima dohodak u Ministarstvu, a šest mjeseci, koliko mu fali do pune mirovine, odradit će sada kao viši savjetnik primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine uz plaću od 15.000 kuna. To se zove briga za suradnike.

Komentara 6

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
12:04 12.12.2013.

Jesu ga obvijestili da zbilja nebi trebao snifati ljepilo prije fotografiranja?

DU
Deleted user
12:36 12.12.2013.

Za nagradu je Tiho išao na Bali.

KR
KroničarHr
14:41 12.12.2013.

Ako pliva kao što radi aplikacije, sumnjam da će se vratiti sa Balija. Ili će svjestan svojih certifikata, ostati na suncu, gdje je manje zlo izgorjeti u prugastoj majci kao tigar, sa crno bijelim prugama,što će vidjeti samo supruga, a umješnost apliciranja vidi usprkos svemu, cijela javnost. Dostojan ministar "genijalne" Vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije