Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO U NALETU AUTOMOBILA

Umirovljenik heroj: Nije htio odmarati u zasluženoj mirovini, svojim potezom spasio je dječake

Foto: Screenshot
1/2
19.02.2020.
u 22:34

Nećak preminulog 88-godišnjaka ispričao je kako bi nekim ljudima posao njegova ujaka možda bio trivijalan, no da je za njega to bio važan posao

Bob Nill (88) poginuo je spašavajući dvojicu dječaka na raskrižju ispred škole u Kansas Cityju. Naime, Nill je kao prijelazni čuvar pomagao učenicima da prijeđu cestu i sigurno dođu do škole. 

Policija je objavila da se u utorak ujutro crni sedan zabio u 88-godišnjaka koji je gurnuo s puta dvojicu dječaka (7 i 11) i tako im spasio život. Hitna pomoć prevezla je Nilla u bolnicu, no ozljede koje je zadobio u nesreći su bile previše teške

Vozač sedana zadobio je ozljede i prevezen u bolnicu, međutim policija zbog istrage nije objavila njegov identitet. 

Nećak preminulog junaka Randy Nill kazao je kako je njegov ujak radio kao prijelazni čuvar posljednjih pet godina jer nije želio se samo odmarati u mirovini, pogotovo jer je radio i u Obalnoj straži, a potom i u banci. 

- Mislim da je osjećao da može pomoći djeci i da može pomoći sebi da se osjeća dobro oko onog što je radio. Ono što je moj ujak Bob činio da bi pomogao djeci da prijeđu preko ceste se možda čini trivijalno nekim ljudima, ali za njega to je bio vrlo važan posao i sada uistinu znamo koliko je uistinu bio. On je možda spasio neke živote - ispričao je Randy Nill, prenosi Daily Mail. 

Ravnateljica lokalne škole Cathy Fithian kazala je za lokalne medije da je Nill volio raditi s djecom i da su ga djeca jako voljela. Gradonačelnik Kansas Cityja David Alvey izrazio je sućut obitelji i zahvalio u ime građana na 'njegovoj nesebičnoj žrtvi u zaštiti naše djece'

Policija istražuje što je dovelo do nesreće. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:13 19.02.2020.

Lokalnim mamamа tгеba anonimni SЕХ! Samо роruка i pitаj da jebеš! --- http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije