Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže hitne mjere
Povratak na članak

Umirovljenici sutra prosvjeduju u šest gradova: 'Zaustavimo siromaštvo i poniženje'

Središnji prosvjed održat će se u 12 sati u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića kod Manduševca

Komentari 4

CI
cinbenik
17:00 09.10.2017.

Sindikati se neponasaju jednako pravno prema svim vladama i legalnim i nelegalnim.....Ponasaju se kao HDZe stozeri,za unistenje Hrvatske koji su skroz nejednakopravni..

VL
MA
Marvin
11:31 10.10.2017.

Kad sam dosao 1975 na godisnji i kad sam pricao koliko radim bio sam tada ismijan da sam lud da toliko radim , danas uzivam svoju penziju , a ovi koji su mi se tada smijali kukaju da im je penzija mala meni moja sasvim dovoljna za solidan zivot.

VL
SD
sdpesticid
20:27 09.10.2017.

senzibilizirajte pupovca, on je desna ruka hdz-u. možda izfilozofira neku umirovljeničku poput ''za kunu spremni''.. sindikati ? ah ti sindikati.. kad je bilo zadnje provjetravanje vrhuške sindikata ? postoji i ona čuvena opcija ''tankih šnita'', ne moram iz čijih krugova je ista potekla.. mirovine treba ukinuti i raditi se mora do kraja života, zdravlja radi, nečijeg..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.