Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže povrat

Umirovljenici posljednjih 826 milijuna kuna duga dobivaju sutra

novac, šestanovac (1)
arhiva VL
16.12.2010.
u 19:50

Sredstva će se uplatiti izravno na tekuće račune i štedne knjižice članova Fonda ili u poštanskim uredima putem uputničkog naloga

HPB Invest sutra će isplatiti povrat umirovljeničkog duga za 140.474 člana Umirovljeničkoga fonda, za što je Vlada osigurala 826,2 milijuna kuna.

Prema planu, HPB Invest će isplatiti četvrtu ratu za 125.541 člana Fonda iz Osnovnog registra koji su odabrali model B isplate te treću ratu za 14.933 članova koji su odabrali model B isplate iz Registra korisnika obiteljskih i najviših mirovina.

Sredstva će se uplatiti izravno na tekuće račune i štedne knjižice članova Fonda ili u poštanskim uredima putem uputničkog naloga koji su članovi Fonda dobili na svoje kućne adrese. Uputnički nalog služi za gotovinsku isplatu sredstava na šalterima Hrvatske pošte, a vrijedi do 31. siječnja 2011. godine. Ako članovi Fonda do tada ne podignu svoja sredstva, trebaju se javiti u HPB Invest kako bi dogovorili način isplate, navode u priopćenju.

Komentara 7

FR
franc
20:39 16.12.2010.

Prema modelu B postoji šest rata povrata umirovljeničkog duga i ova četvrta rata nije posljednja. To bi novinar trebao znati i napisati.

UM
umag
20:55 16.12.2010.

ovaj povratu ;duga umirovljenika ; je čisti populizam Sanadera koji je potpisao Sasnader sa umirovljenicima da bi dobio njihova dva glasa u saboru tih kozna koliko miljardi uzeti su krediti u inozemstvu na teret poreznih obveznika da bi ona gnjida dobila dva glasa ub saboru isto tako je za auto ceste po kojima se nitko niti ne vozi 10 mijeseci kao i one silne miljarde za rukometne dvorane koje zijape prazne i iskorištene su 10%

GO
Gogs
20:00 16.12.2010.

Jebote kolike pare..a mogli smo to u razvoj \"ulupat\"..npr. za tvornicu električnih automobila..al našima to izgleda nije u interesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije