Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Umirovljenica nazvala hitnu pomoć pa bolničara dirala po preponama

Christine Roles (68) zbog svojih je postupaka završila na popisu seksualnih prijestupnika na kojem se nalaze pedofili i silovatelji
12. srpnja 2019. u 12:52 3 komentara 1760 prikaza
bolničari
Foto: Getty Images

Umirovljenica Christine Roles (68) iz Flixtona u Greater Manchesteru upisana je u registar seksualnih prijestupnika jer je bolničara Hitne pomoći dirala po preponama.

čarape Kakva neugodnost Ušao u bakinu sobu pa u šoku gledao što je navukla na stopala umjesto čarapa

Naime, ona je 24. travnja prošle godine pozvala hitnu pomoć u stan za beskućnike u kojem je bila smještena. Bolničar ju je pregledavao i pokušao joj izmjeriti krvni tlak, a ona ga je prvo dirala za koljeno. No, tada je otišla korak dalje i stavila ruku na njegove prepone i upitala ga je: ''Koliko ti je velik?''

Bolničar joj je odgurnuo ruku, a ona je potom pokušala pogladiti njegova prsa, ali nije uspjela. Na kraju mu je rekla da je otpušten i da odj..., ispričao je bolničar koji je želio ostati anoniman na sudu u Manchesteru, piše Metro.

Ona je rekla da se ne osjeća krivom, a sud ju je zbog gubitka pamćenja i problema s alkoholom poslao na vještačenje.

misteriozna lopta Nije joj bilo svejedno U dvorištu stare kuće koju je kupila iskopala jezivi predmet: Zakopaj to ili zapali!

Inače, ovo joj nije prvi put da ima problem s policijom. Već joj je zabranjeno zvati hitnu pomoć, osim u slučaju prave hitne situacije jer je u alkoholiziranom stanju imala naviku zvati hitnu pomoć.

– Činila se 'klasičnom' normalnom Christinom kod koje smo bili u više navrata. Nije izgledala opijena do te mjere da nije mogla shvatiti što se događa. Mnogo puta zatekli smo je pijanu, iako je svaki put to poricala – rekao je na sudu bolničar.

ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?