Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKIĆ U MORU

Umažanina zatekli s 4,5 kilograma prstaca

prstaci
Duško Marušić/PIXSELL
09.12.2013.
u 13:57

Uz kaznenu prijavu, protiv muškarca će biti podnijet i zahtjev za odštetu za pričinjenu materijalnu štetu koja je procijenjena na 19 700 kuna

Zbog uništavanja zaštićenih prirodnih vrijednosti i staništa pomorska policija iz Pule prijavila je 42-godišnjaka iz Umaga kojega je zatekla dok je vadio prstace. Muškarca su u petak navečer oko 21 sat zatekli "u poslu" kod rta Muglela u Umagu, u ronilačkoj opremi i s čekićem, tukao je stijenje i vadio prstaca. Kod njega je pronađeno 394 komada strogo zaštićenih školjki ukupne težine 4,5 kilograma. Prstaci su komisijski vraćeni u more. Uz kaznenu prijavu, protiv muškarca će biti podnijet i zahtjev za odštetu za pričinjenu materijalnu štetu koja je procijenjena na 19 700 kuna.

>> Kod Umažanina pronađeno pet kilograma prstaca

Komentara 1

HU
humagum
14:32 09.12.2013.

prstaci se izlovljavaju sve dok bude potražnja za njima , u Umagu i okolici se zna točno u kojim se restoranima poslužuju a i policija je upoznata sa tim ali .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije