Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Osvetnička skrivena kamera: Pogledajte što je učinio prijatelju

Kada mu je Erik podmetnuo tablete za spavanje te tijekom noći njegov krevet premjestio na Starogradski trg u Pragu, Cenek je obećao da će se osvetiti
09. svibnja 2014. u 08:20 2 komentara 15109 prikaza
šala,Erik,Cenek,duh
Foto: Youtube Screenshot

Poznati češki duo šaljivdžija ViralBrothers kojeg čine Erik i Cenek često zabavljaju javnost, a nedavno su izveli 'spačku' koja je postala veliki hit na internetu. Kada mu je Erik podmetnuo tablete za spavanje te tijekom noći njegov krevet premjestio na Starogradski trg u Pragu, Cenek je obećao da će se osvetiti, piše Metro.

Osveta se dogodila tijekom jedne uobičajene vožnje noću. Cenek je u nenaseljenom području zaustavio vozilo pored ceste kako bi izašao obaviti nuždu. Nakon par trenutaka vratio se i pretvarao da je jako uplašen. Zbunjeni Erik upitao ga je što se događa, a Cenek mu je samo promrmljao da je vidio nešto strašno. Nekoliko trenutaka kasnije pred njihovim se automobilom ukazao duh djevojke iz horor filma Krug. Erik je počeo vrištati, a djevojka je tada nestala. Par trenutaka kasnije "duh" je bio u automobilu i dotaknuo mladića po ramenu. Erik je panično vrisnuo, a prijatelj je tada odlučio osloboditi ga muka i konačno mu priznao da je sve bila samo dobra šala.

>>Naišli na autobus s ključem u bravi pa se vozikali

NEVJEROJATNO!
Fotografija s vjenčanja otkrila tajnu njezina supruga: 'Posumnjala sam kad sam vidjela muževe sestre'
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
  • dragica.zecevic.16:

    to su ne normalne šale , može nekome pozliti od straha ili stati srce , nikad se nezna , čemu to . Ima lijepih šala i zabava , bez ovakvih gluposti.