Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA INTERVENCIJA

Umalo tragedija: Auto se zapalio pri ulazu u benzinsku postaju

Požar na benzinskoj postaji
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/12
23.08.2019.
u 13:17

Splitski vatrogasci su stigli na mjestu događaja za tri minute i ugasili su požar

Nakon što je vozačica krenula na benzinsku crpku na predjelu Dujmovače u Split kako bi natočila gorivo na svom Renault Scenicom, auto joj se zapalio u vožnji, javlja 24sata. 

Ona je uspjela izaći neozlijeđena iz auta. Splitski vatrogasci su stigli na mjestu događaja za tri minute i ugasili su požar.

Prednji dio Renaulta je izgorio, a u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Požar na benzinskoj postaji
1/12

 
Ključne riječi

Komentara 3

TO
Toni66
21:46 23.08.2019.

Ona je uspjela izaći neozlijeđena iz auta. Splitski vatrogasci su stigli na mjestu događaja nakon koliko vremena i za tri minute i ugasili su požar. OK. Zašto gospoda sa benzinske postaje nisu ručnim uređajima za gašenje to sami odradili pomočmoč pružili . Zna se aparat je taj koji košta novac i ne žele neće da gase tuđe požare ; sve dok se Benzinska ne zapali . Vidi se da ni mudri novinar ne pomišlja da to objasni čitaocima... Ako imaš protupožarni aparat i pokraj gori nečiji auto naravno pomozi mu zovi vatrogasce i divi se vatri sve to plača osiguranje . Jedino ako su ljudi u i ( Hr tablice na automobilima gasi ne pitaj ! ) ,

TH
thu
14:32 23.08.2019.

Sad će me dušebrižnici cimati... "Opet Renault"... zašto to voziš, i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije