Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već prima čestitke
Povratak na članak

Tko je ultrakonzervativac Raisi koji će postati novi iranski predsjednik

Predsjednica Iranskog nacionalnog vijeća otpora sa sjedištem u Parizu, Marjam Radžavi, poručila je da je Ibrahim Raisi pristaša pokolja iz 1988. i da je on izbor velikog ajatolaha Hameneija koji želi očuvati režim.

Komentari 5

SI
sisavac
17:18 19.06.2021.

Nakon 500.000 ubijenih u iraku i afganistanu, mislim da zapad ne bi smio nikog više optuživati zbog navodnih zločina. Nakon abu graiba, guantanama, halo, kako nekog nije sram uopće spominjati druge... Iranci su birali one koje im je zapad ponudio... Svojim sankcijama na životu održavaju baš ovakve struje.

VL
ST
Stipan
12:07 20.06.2021.

Sotona

VL
PA
Pasdaran
20:31 19.06.2021.

Radžavi je liderka terorista MEK-a, marksističkog kulta koji je 80-ih ubio više civila od ISIL-a, stao na stranu Sadama tokom agresije na Iran i sudjelovao u genocidu nad Kurdima. Sama se proslavila izjavom da "Kurde treba gaziti tenkovima, a streljivo čuvati za iranske vojnike". Zadnjeg mjeseca rata, paralelno s iračkim kemijskim napadima na jugu, MEK pokreće veliku ofenzivu na sjeveru, upada u klopku te biva potpuno razbijen u uskoj dolini. Imali su oko 5000 mrtvih, preostali su pohvatani i osuđeni. Tako nastaje srceparajuća priča o Raisijevom kršenju ljudskih, terorističkih i genocidaških prava. Ostaci MEK-a danas su showmani za američki, saudijski i izraelski režim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.