Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOŠTRAVANJE SUKOBA
Povratak na članak

Ultimatum Rusije: Za mjesec dana ćemo blokirati Twitter ako ne uklone zabranjeni sadržaj

Američka platforma već je bila pod pritiskom u Rusiji nakon što je navedena ranije ovog mjeseca kao jedna od pet platformi društvenih mreža koja je optužena zbog navodnog neuspjeha u brisanju postova koji pozivaju djecu na sudjelovanje u nezakonitim prosvjedima

Komentari 7

DU
Deleted user
17:58 16.03.2021.

Ja zaista nisam rusofil, ali zamislite graju Zapada da preko jednog ruskog portala idu pozivi za antivladine demonstracije u nekoj od zemalja Zapada... Digla bi se i kuka i motika!!!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:05 16.03.2021.

Da da tako je to kod bacuske po kratkom postupku zatvaranje.Ameri se mali okurculi sad dobiju packe po glavi da ,da.Evo zatvorili su im tvornicu automobila ovdje u Rusiji.Ford mora kljuc u bravu i pakovat kofere kuca. ..Sta kazu domaci amerikanci jos ce dobit Sputnjik V ..Bit ce propinjana kmecanja i histerije..Nisu trebali cackat mecku.Nek se zale Dzonsonu.Bit ce jos zatvaranja.

VL
Avatar CUBE
CUBE
17:05 16.03.2021.

Rusija je za slobodu govora koja njoj odgovara

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
18:35 16.03.2021.

EU će recipročno blokirati poznatu Putinovu agenciju"Hina".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.