Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u zgradi

Dramatični trenuci: Beba padala s trećeg kata, a onda se dogodilo ovo...

Požar u Dallasu
Screenshot/YouTube
25.11.2018.
u 13:45

U stambenom naselju u Dallasu, požar je zahvatio jedan stan nakon čega se počeo širiti po ostalima, a do dolaska vatrogasaca i hitne pomoći, jedan je muškarac lupao na vratima susjeda kako bi ih upozorio na opasnost nakon što je vidio dim.

Potpuni stranac, koji je došao u posjet prijateljima, spasio je jednogodišnju djevojčicu od sigurne smrti.

U stambenom naselju u Dallasu, požar je zahvatio jedan stan nakon čega se počeo širiti po ostalima, a do dolaska vatrogasaca i hitne pomoći, jedan je muškarac lupao na vratima susjeda kako bi ih upozorio na opasnost nakon što je vidio dim.

Video - Buktinja u zgradi: Ljudi spašavali živote skačući kroz prozore

No, herojem je prozvan zbog snimke koja je odjeknula online, a na kojoj je vidljivo kako uvjerava majku jednogodišnje djevojčice da ispusti svoje dijete kroz prozor jer će je on sigurno uloviti. 

"Vjerujte mi, samo je pustite. Vjerujte mi!, ponavljao je. 

Byronu Campbellu, potpunom strancu, žena je odlučila vjerovati jer se našla u bezizlaznoj situaciji i u borbi za spašavanje svog i djetetovog života, ispustila je djevojčicu s trećeg kata goruće zgrade nakon čega se beba našla u sigurnim rukama muškarca. 

"Nisam imala izbora, to je bio jedini način da spasim život svoje kćeri, rekla je Shuntara Thomas. 

Vatra je progutala 24 stana, majka i djevojčica ostali su bez svog doma, a uzrok požara nije poznat, piše The Independent. 

Komentara 23

DU
Deleted user
15:15 25.11.2018.

interesantno, policajac šeta okolo dok prolaznici spašavaju stanare.

VJ
Vl jedi govna
14:31 25.11.2018.

Tihi bolje šuti, tjeraš nas na razmišljanje šta si htio reći

DU
Deleted user
14:59 25.11.2018.

Ne znam, ili je sad zbog interneta itd, više informacija dostupno, ali mi se čini da nekad nije bilo toliko katastrofalnih požara u godini dana koliko sada u mjesec dana. Nažalost izgleda da PP stepenice kod njih nisu standard, mislim da ni kod nas više nisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije