Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivolov u Benkovcu
Povratak na članak

Ulovio dva zeca pa ga uhitila policija, oduzeli mu i pušku

Protiv 53-godišnjaka se Državnom odvjetništvu podnosi  kaznena prijava zbog protuzakonitog lova i nedozvoljenog posjedovanja i izrade vatrenog oružja

Komentari 13

ZO
zoranos
10:53 19.11.2018.

Što bi on - hranio se van trgovačkih lanaca???? U zatvor sa njim doživotno kao primjer drugima!

VL
MA
maltez
10:19 19.11.2018.

A jest ti vijest , a kada interventna koka sa snajperima srnjake zbog svoje fešte i gulaša,onda o tome ne pišete.

VL
IB
istina_boli
12:39 19.11.2018.

Legalizirani kriminal, registrirani tzv. lovci ubijaju sve sto hoda i trci radi trofeja, zato sto su oni sudci, policajci, doktori, popovi, a obican covjek ne moze ni zeca da se prehrani. Nista, decki , prelazimo na zamke, tise su a divljac mozes dokrajcit i sjekirom i nitko te ne moze optuzit za posjedovanje vatrenog oruzja.

VL
OK
okvarbudovič
17:16 19.11.2018.

zecevima je apsolutno svejedno, upucao ga lovac ili krivolovac.

VL
KR
Krotila
10:02 19.11.2018.

kako nema vojske na granici,lov na zečeve, trebao bi početi

VL
BF
bf2
16:19 19.11.2018.

odlično! sada još da se malo uhvate krivolova po pitanju sportskog ribolova,s obzirom da ribička društva ne rade svoj posao (mreže,struja ,plin,vrške,parangali...). Krivolovci se niti ne skrivaju,operiraju u pola bijelog dana i nikom ništa...Kada bi barem državne institucije radile svoj posao,a ne samo bile ispostava za kamčenje novca od građana. (uredno kupujem ribolovnu dozvolu,a to je jedino na što ribočuvar,ako se kojim slučajem i pojavi obraća pažnju,a sa krivolovcima ne želi imati posla-jer su oni "budale",policija je naravno previše zauzeta pisanjem kazni u prometu.Dakle,u ovoj državi je naj bolje biti divljak i budala.)

VL
ST
Stipan
17:23 19.11.2018.

Da nije Duško Orlović ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.