Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
park Everglades

Ulovili najvećeg pitona na Floridi teškog 74 kg i dugog 5,18 metara

Yotam Halperin
Foto: AFP
1/2
14.08.2012.
u 12:05

Uhvaćeni divovski burmanski piton je ženka koja je u sebi je nosila 87 jaja, što je također rekord

Najveći piton ikad izmjeren na Floridi uhvaćen je u nacionalnom parku Everglades. Dug  je čak 5,18 metara i težak 74 kg.

Ujedno, uhvaćeni divovski burmanski piton je ženka koja je u sebi je nosila 87 jaja, što je također rekord.

Stručnjaci pak upozoravaju kako se ova vrsta zmije rasprostranila na jugu Floride, što je dovelo do pada broja sisavaca u nacionalnom parku Everglades.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
MojMikro
12:30 14.08.2012.

i odmah su je morali ubiti, ne daj boze da bi je pustili na zivotu

Avatar gulag
gulag
13:56 14.08.2012.

Nisu je trebali ubiti. Mogli su je prebaciti u neki drugi nacionalni park di takvih zmija nema. Tamo bi dobro došla radi održavanja ravnoteže životinjskog svijeta. Ne treba narušavati zakone prirode.

RA
rasimcanaj
16:55 14.08.2012.

U Everglades postoje placeni lovci na udave. To im je svakodnevni posao. Da nije toga u potpunosti bi unistile autohotne zivotinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije