Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uloga spolovila Bojana Ivoševića u skandalu s malodobnicom iz Srbije

13.06.2022. u 21:18

Ivica Puljak svojom je reakcijom uspio napraviti skandal veći od skandala jer svoditi problem dvojice beskrupuloznih mužjaka na “seksualnost invalida” nešto je najgnjusnije što smo čuli u politici

Komentara 30

Avatar Potegni!
Potegni!
21:47 13.06.2022.

Puljak je u muhu pucao pištoljem. Takav diletantizam i krajnja sebičnost i posljedično neosjetljivost za dio stanovništva je bahatost bez premca. Sumirati moralni i nezreli mentalni sklop svog suradnika kao "problem svih invalida", da bi se umanjio politički udarac naa stranku punu skandala i nesnalaženja je uvreda svima a maximalno invalidima. Sve ih je sveo na ljude sa seksualnim problemima koji negdje u mraku vide p*** i k*** jedino na ekranu i tako "zagorili" nemaju nikakvih moralnih skrupula. ...ako je i od znanstvenika i bezbožnika, previše je!

UG
ugota
22:10 13.06.2022.

Srbin hoce da vlada sa Splitom a njegov ljubavnik sve dopusta

KI
kirogaju
21:44 13.06.2022.

Najveći gubitki u ovoj aferi je Ivica Puljak. Umjesto da šuti, jer ga se to ne tiče, on si je zabio autogol. Trebao je reći da ne ulazi u privatnu komunikaciju drugih ljudi i suradnika koja nema veze s političkim programom i upravljanjem Splitom. Ovako, izgubio je "seksualnog invalida", a dobio još jednu aferu s Ivoševićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije