Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. MAJ
Povratak na članak

Ako Uljanik padne, država riskira 900 milijuna dolara

Pokaže li se da je tvrtkama u sklopu Uljanika novac posuđivao protuzakonito, riječki 3. maj državi će morati vratiti subvencije

Komentari 12

OS
osica
20:50 10.11.2017.

užasna neodgovonost , kad država daje pare. Računa se uvijek na vreću bez dna, a ne na one koji ju pune. Osim toga, ako se " daju tolike pare za nešto" zašto se ne kontrolira na vrijeme da su tamoo izavršile. ? Zaigrali se " tre će majci" kao u "trećem činu" vrhunac , no netko će morati odraditi četvti čin, koji mnogima neće biti po volji . Sve je pod krinkom zadržavanja radnog mjesta, a ne ekonomije, osuđeno na propast, ako ne stvara kontinuiranu dodanu vrijednost. Jedino to daje opstojnost. Dokle "državna sisa", pa netko mora reći - gospodo "u prava nici , dosta, nema para". Mislim da će EU to sasijeći. Mi smo nepopravljivi, pa po običaju ćemo i njih kriviti.

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:52 10.11.2017.

Ma dajte, šta je to za jedan Agrokor. Gasi to!!

VL
MA
MarijaKnezovic
10:11 11.11.2017.

Kako to??Zar nisu stalno isticani kao uzor nasuprot Splitu??Tko vlada u Istri??Sto kaze Kajin??

VL
DO
doktorica
08:40 11.11.2017.

zašto da se država zabrinjava tamo za neke milijune,ne zabrinjava se ni za milijarde,ne brine ju gladni i siromašni umirovljenici,jad i bijeda radnika,odlazak mladih obitelji,pusta i neobrađena polja, ima raju koja će to plaćati...

VL
DU
Deleted user
23:13 10.11.2017.

nebitni su

VL
DU
Deleted user
09:04 11.11.2017.

Tako je, država će uvijek sve platiti. Isti film ćemo gledati i u slučaju Agrokor. S tim da će šteta po državni proračun biti nekoliko stotina puta veća. Sve ovo što radi Ramljak i društvo svršit će na koncu na stranim sudovima. Jer.. kad je država Hrvatska dobila koji spor? Je li kriv vještak ili je bila proceduralna pogreška ili nešto treće.. uvijek gubi.

VL
RE
realisticki
06:41 11.11.2017.

Za nas obične građane ova vijest je iznenađenje. Često gledamo i čitamo, o uspješnom poslovanju naših brodogradilišta. U tim vijestima je uvijek prikazano samo sve pozitivno, i upućuje na pohvale koje zaslužuju odgovarajući političari. Da pače, često se govori ,mogloo bi se gradit više, ali ne dostaje radne kvalificirane radne snage. Postoje neka pitanja. Dali i tu netko krade, dali nas zbilja vode "nesposobnjakovići ", ili nas zapad iskorištava da za njih radimo sa gubitkom, kako je to uobičajeno u današnje vrijeme. Evo posla za još jednog Ramljaka, i ekipu oko njega.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
19:28 13.11.2017.

tim yugo proleterima i Puli i Rijeci jedino dati muda labudova, a nikako novce

VL
Avatar ivo587
ivo587
20:16 10.11.2017.

zato sam ja rekao da ne treba ić davat pokriće vlasti, kad 90% ljudi neće izać na izbore bit će nam bolje, ali dok penzići zadojeni glupostima idu glasati prema preporukam Bozanića zato nam i ide tako..penzići su si sami krivi šta im djeca nemaju posla i moraju ić van, tj. njihova glupost.

VL
KO
koraknaprijed
20:21 10.11.2017.

Još jedan "uspjeh" SveDrP-ovske vlade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.