Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD

Ulaznice za misu pape Franje planule u 30 sekundi

papa Franjo
Foto: Reuters/PIXSELL
10.09.2015.
u 09:13

Papa Franjo najprije stiže u Washington 22. rujna gdje će se susresti s predsjednikom Barackom Obamom, a idućih dana će se susreti s članovima Kongresa

U samo pola minute 10.000 ulaznica za misu Pape Franje u Philadelphiji planulo je, objavili su iz te američke katoličke župe. Luda strka oko karata koja je nastala nije iznenađenje, tako je i s drugim događajima u sklopu papina posjeta SAD-u od 22. do 27. rujna, koji je izazvao veliko uzbuđenje među američkim katolicima, piše France24.

Dan prije trebale su dvije minute da bi se rasprodalo svih 10.000 mjesta za papin govor na otvorenom u Philadelphia Independence šoping-centru.

Misa u Philadelphiji održat će se dan nakon susreta s vjernicima na otvorenom u Benjamin Franklin parku, vanjskom dijelu Muzeja umjetnosti, a sve u sklopu konferencije Svjetskog susreta obitelji.

Sve su ulaznice bile besplatne i dostupne online.

Papa Franjo najprije stiže u Washington 22. rujna gdje će se susresti s predsjednikom Barackom Obamom, a idućih dana će se susreti s članovima Kongresa.

Nakon toga papa Franjo odlazi u New York gdje će se obratiti Općoj skupštini UN-a i održati misu na Madison Square GardenuPosljednji susret s vjernicima papa Franjo imat će u Philadelphiji od 26. do 27. rujna. 

>> Papine reforme na udaru 11 kardinala: To je lažna samilost

Komentara 6

IR
irenajordan39
15:54 10.09.2015.

Otkada se zauzima za Islam on vise meni ne moze biti Sveti Otac,te usprkos sto zna kako nas mediji lazu,varaju ,pokusavaju kod nas izazvati samilost za "ocajne iubjeglice" koji su sve samo ne izbjeglice te da nas jos i on laze umjesto da stane na kraj ovom pocetku svrsetka krscanstva .

PL
@ploto@
13:49 10.09.2015.

Papa mason,mogao bi završiti na estradi ili u Hollywoodu.Ima dara za show biz

ZH
zlatko.harapin53
13:26 11.09.2015.

Zlatko Harapin Takvo što ne bi pošlo za rukom niti Stonsima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije