Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Ulazak u eurozonu neće odmoći, ali ni pomoći da se u Hrvatskoj živi bolje

Brzina kojom će Hrvatska ozdraviti od koronavirusa ovisit će o oporavku susjeda i najvažnijih vanjsko-trgovinskih partnera te o dotoku novca iz europskih fondova

Komentari 8

MA
marijaqwer
21:29 23.07.2020.

Uvođenje eura znači trajni gubitak monetarnog suvereniteta. Što je trajna i nepopravljiva šteta za Hrvatsku - mnogo veća je šteta od svih pozitivnih učinaka uvođenja eura. Drugi će odlučivati o našim financijama i vrijednostima nekretnina, kamatama na dugove , cijenama i drugim stvarima. Drugi uvijek odlučuju u svom interesu a ne našem.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:48 23.07.2020.

Pa što se onda tako trči po euro? Nemaju sve EU zemlje euro. Plenković nam opet ne govori sve.

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:43 23.07.2020.

Već je počela široka akcija promicanja ukidanja kune i prelaska na euro.

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:37 23.07.2020.

Odlučno ne .

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
21:11 23.07.2020.

Nitko više neće naplaćivati razliku u tečaju jer će euro biti novac u kojem se plaća. Dakle ostaje novac a ne daje se 20% provizije Aurumu.

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
21:18 23.07.2020.

"...Ulazak u eurozonu neće odmoći, ali ni pomoći da se u Hrvatskoj živi bolje..."___Što prije Euro da nestanu ove lopovske mjenjačnice duž Jadrana. Kako mogu mjenjačnice u unutrašnjosti poslovati po normalnom tečaju, a ove na moru ne?! Legalni lopovluk nad turistima na svakom koraku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.