Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKI LOPOV

Ukrao automobil majci ispred nosa i odvezao se s bebom

otmica
Foto: Google Street View
03.07.2016.
u 10:45

Policija još traga za bijelim tinejdžerom svijetle kose i jež frizure, odjevenim u majicu s kapuljačom

Zasad neindentificirani kradljivac ukrao je automobil, a 11-mjesečnu bebu, zavezanu u stolici na stražnjem sjedalu, ostavio je na kućnom pragu u susjednom gradu, javlja Metro

Ova drama dogodila se jučer, tričevrt sata poslije podneva, kad je 27-godišnja žena parkirala svoju Vauxhall (Opel) Astru s trima vratima u Kempe Roadu u engleskom gradu Enfieldu. Ona je izašla, a u automobilu su ostali njena 12-godišnja kći i 11-mjesečni sinčić, objavila je policija. 

Čim je žena izašla iz automobila, neki je muškarac uskočio u njega, sjeo za volan, dao gas i odvezao se niz ulicu. Kći je uspjela otvoriti vrata i iskočiti, ali je beba ostala zarobljena na stražnjem sjedalu.

Srećom, mališan je pronađen nešto kasnije, neozlijeđen, ostavljen na pragu kuće u Guinevere Gardensu u obližnjem Cheshuntu. Oba se gradića nalaze u metropolitanskom području Londona.

Napušteni automobil kasnije pronađen u Coopers Walku, također u Cheshuntu.

Policija sad traga za bijelim tinejdžerom svijetle kose i jež frizure, odjevenim u majicu s kapuljačom. Pa ako znate takvog...

>> Noćno divljanje i razbijanje automobila zapečatili krađom pizze

Komentara 4

DU
Deleted user
11:34 03.07.2016.

Ostavila je ključeva u autu sa upaljenim motorom, samo je na trenutak otišla u kuću, nakon deset minuta vratila se jer je dosadna kćer nešto vani vikala. Samo da bi shvatila da ne može na frizuru jer su joj dosadnii lopovi ukrali auto.

DU
Deleted user
17:50 03.07.2016.

Pa koga zanima sto se dogada po engleskim selima?

OM
omolje
19:24 03.07.2016.

Evo baš prođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije