Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa

Ukrali pet i pol metara dugi čamac i razrezali ga na dijelove

'05.07.2011., Prelog - Antun Bermanec iz Preloga jedini je preostali izradjivac drvenih camaca. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
14.02.2012.
u 09:07

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Krađe metala u Međimurju ne jenjavaju. U Gornjem Kuršancu, kod rukavca rijeke Drave, u nedjelju oko 20.30 sati dvojica muškaraca u dobi od 24 i 25 godina ukrala su čamac metalne konstrukcije dužine pet i pol metara, u vlasništvu mještanina Vidovca. Čamac su odvezli u dvorište 25-godišnjaka iz Gornjeg Kuršanca, gdje su ga brusilicom izrezali u nekoliko dijelova.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivicas
17:47 14.02.2012.

da ga nisu izrezali turisti iz rima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije