Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala i krađa

Ukrali oko 1200 metara bakrenog kabla s farme kod Županje

kablovi (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.04.2012.
u 09:01

Nepoznati počinitelji otuđili su oko 1200 metara bakrenog kabla i protočni bojler

Nepoznati počinitelji proteklog produženog blagdanskog vikenda provalili su u ograđenu farmu u Savskoj ulici u Bošnjacima pokraj Županje i ukrali oko 1200 metara bakrenog kabla i protočni bojler, priopćila je u utorak ujutro PU vukovarsko-srijemska.

Materijalna je šteta procijenjena na više od deset tisuća kuna, a policijska je istraga u tijeku.

Komentara 3

C1
c11dugi
09:16 10.04.2012.

Je mozes misliti kako su nepoznati. Normalnim ljudima sigurno trebaju bakreni kablovi. Novinari uredno kod odredjenih djela objave da je pocinitelj npr. clan HDZ-a ili bivsi pripadnik HV iako to nikakve veze nema s doticnim djelom, ali nazvati Rome kradljivcimaa to jos nismo vidjeli. Cak neki dan kad je bio onaj obracun s prevrnutim autom u Karlovcu, VL uredno objavljuje inicijale i dogdjaj predstavlja strogo informacijski i da nisam vidio u drugim novinama ne bi ni znao sto se tocno dogodilo.

RE
resal
10:01 10.04.2012.

Kud ide ovo društvo,ima li bar smjer...

Avatar dariodario551
dariodario551
13:00 10.04.2012.

Kriza je ! Narod je bez posla, a većina onih koji rade - ne primaju plaću Od nećega se mora živjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije