Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za preprodaju

Ukrali nekoliko tisuća kilograma žira

policija,brza vožnja
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
08.10.2014.
u 10:58

Policija je oduzela žir četvorici te ih prijavila Šumarskoj inspekciji i Službi za nadzor carinarnice

Čak četiri osobe proteklih je dana zaustavila policija u čijim su vozilima pronašli žir za preprodaju.

Još u nedjelju tijekom prijepodneva na području Beloga Manastira policija je zaustavila teretni automobil u kojem su se nalazili 49-godišnjak, 24-godišnjak i 37-godišnjak. U vozilu su prevozili i više stotina kilograma žira. Muškarci su žir prikupili kako bi ga dalje preprodali bez dozvole nadležne šumarije.

Dva dana ranije, također, na području Belog Manastira zatečen je i 61-godišnjak. U njegovu kombiju su, pak, policajci pronašli nekoliko tisuća kilograma žira. Policija je svima oduzela žir te ih prijavila Šumarskoj inspekciji i Službi za nadzor carinarnice.  

>>Poslani u minski sumnjivu šumu da skupljaju žireve?

Komentara 5

SU
sumar
19:16 08.10.2014.

interesantno, hočeš žir, hočeš kablove, hočeš bakrene žljebove sve su to otuđile osobe samo sa inicijalima recite već jednom da su to uzeli po novom nazivu ROMI odnosno (cigani) ali oni su ugroženi sada više nego 91srbi koji su otišli iz HRVATSKE.

XN
xnet0822
08:18 09.10.2014.

Ne piše koji žir : hrastov ili bukov ?

HA
harakiri
19:59 08.10.2014.

ovo je smiješno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije