Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novoj Gradiški

Ukrali laptope iz zgrade Gradskog poglavarstva

Laptop
Slavko Midzor/PIXSELL
16.02.2015.
u 14:44

Neuobičajena provala u objekte koji se rijetko nalaze na meti lopova dogodila se u vrijeme kada zaposlenici nisu bili na svojim radnim mjestima

Policija još uvijek radi na otkrivanju počinitelja koji su u nedjelju navečer provalili u zgradu Gradskog poglavarstva i s njim vezanog Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški. Nepoznati kradljivac ili više njih provalio je u prostorije navedenih ustanova i ukrao nekoliko prijenosnih računala.

Neuobičajena provala u objekte koji se rijetko nalaze na meti lopova dogodila se u vrijeme kada zaposlenici nisu bili na svojim radnim mjestima. Utvrđuje se i kolika je šteta.

>>Kradljivica mesa udarila vlasnicu kuće metalnom polugom

>>Dvojica radnika ukrala preko dvije tone metala iz poduzeća za koje su radili

Komentara 2

OB
ObrenM
16:02 16.02.2015.

Koliko gradsko poglavarstvo znade o toj kradji?

OB
Objektivno...
16:32 16.02.2015.

Pa jel prije par godina nije jedan laprtop dobio "noge" i u jednom ŽDO u Slavoniji? Jel županijski državni odvjetnik ikad pronašao tko mu je "lapio" laptop? Nakon toga su stavili video nadzor, ali dockan burazeru... Laptopu ni traga ni glasa. Možda je i neka istraga koja je bila u laptopu stala na pola puta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije