Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrali BMW, jurili po gradu pa sletjeli s kolnika na tramvajsku prugu

prometna
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
Autori: mšk/VLM, mk
03.11.2009.
u 21:00

Prednji desni dio automobila završio je na tračnicama koje vode prema jugu. Nakon nesreće mlađi vozač i više mlađih putnika su, prema riječima očevidaca, izašli iz automobila, uputili se u smjeru Savice te vozilo ostavili na pruzi, a ključeve automobila u bravi.

Pokušaj krađe BMW-a neslavno je završio kada je večeras oko 19.20 sati ukradeni automobil s putnicima sletio s kolnika Držićeve ulice u blizini petlje na tramvajsku prugu te prouzročio zastoj u tramvajskom prometu.

Nakon nesreće mlađi vozač i više mlađih putnika su, prema riječima očevidaca, izašli iz automobila, uputili se u smjeru Savice te vozilo ostavili na pruzi, a ključeve automobila u bravi. Prometni policajci ubrzo su došli na mjesto događaja. Obavijestili su, neslužbeno doznajemo, šokiranog vlasnika automobila, koji ga je taj dan ostavio parkiranog na Žitnjaku, te otišao na službeni put.
.
Po BMW je došla njegova supruga. Prema prvim informacijama i tragovima na mjestu događaja, do nesreće je došlo dok  je automobil Držićevom prebrzo vozio
u smjeru juga, te je zbog brzine i kiše skrenuo s ceste lijevo. Zabio se u stup i zarotirao. Prednji desni dio automobila završio je na tračnicama koje vode prema jugu. Automobilu je otpao prednji branik i popucale su mu gume. Plastični ostaci BMW-a bili su razasuti po cesti. Automobil su s pruge uklonili u 21.25 sati

Ključne riječi

Komentara 13

LA
Laura Anny
22:04 03.11.2009.

Kada to imate koncert od Eros Ramazzottia?

PA
Pandurantt
00:11 04.11.2009.

Kakva je to krađa ako su ključevi u bravi???

Avatar hudikadr
hudikadr
21:43 03.11.2009.

BMW je zadnje đubre od automobila ! Nikad ga ne bi kupio ! Nestabilan je , kad je frka nemreš ga kontrolirati ..... jedno riječju - smeće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije