Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrali automobil pun novca od utrška trgovačkog lanca

policija
arhiva VL
29.12.2009.
u 08:55

Nepoznati počinitelji prijeteći pištoljem ukrali su osobni automobil i izbacili 30-godišnjeg vozača iz automobila pa se udaljili u nepoznatom smjeru.

VINKOVCI - Policija još traga za dvojicom nepoznatih počinitelja koji su jučer oko 17.45 sati u Akšamovićevoj ulici u Vinkovcima prijeteći pištoljem od 30-godišnjeg vozača ukrali osobni automobil vinkovačkih oznaka u kojemu se nalazio veći novčani iznos od utrška jednoga trgovačkog lanca.

Vozač je sjedio u automobilu ispred trgovine i čekao kolegu da mu donese novac kako bi ga odnijeli u sjedište tvrtke. Nepoznati dvojac iskoristio je priliku kada je novac već bio u autu pa su pod prijetnjom pištoljem izbacili vozača te se ukradenim vozilom udaljili u nepoznatom smjeru.

Napušteno vozilo kasnije je pronađeno na izlazu iz Vinkovaca.

Djelatnici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju sve mjere i radnje kako bi otkrili počinitelje pa zbog toga ne žele reći više detalja o ovom slučaju.

Prije nekoliko godina u središtu Vinkovaca razbojnici su istjerali iz skupocjenog BMW-a suprugu vinkovačkog poduzetnika koja se zaustavila na semaforu i čekala "zeleno svjetlo".

Komentara 3

TU
tupslav
03:19 09.01.2010.

Sultan je napisao : \"\"treba svim tajkunima uzeti novce\"\"... SULTAN, znam da sam glup, ali pardon, kako bi nas placali kad bi tajkuni ostali bez novaca ?

MM
Mladen Miletić
10:38 29.12.2009.

Pametna krađa.

Avatar sultan46
sultan46
14:11 29.12.2009.

Bravo,,neka su uzeli novce a nikoga nisu ozlijedili,,treba svima takvima tajkunima uzeti sve novce,,ljudi nemaju sta da jedu a oni se bahate okolo sa kucama i autima a oni sto su krvarili za hrvatsku zive od socijalne pomoci...dabogda ih nikada nepronasli ni novce sto su ukrali:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije