Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrali 80-ak metalnih znakova za minsku opasnost

mine
Željko Lukunić/PIXSELL
16.12.2009.
u 09:38

Iz dvorišta ispostave Hrvatskog centra za razminiranje u Ulici Stjepana Radića u Zadru nepoznati počinitelji otuđili su osamdesetak rashodovanih metalnih oznaka u vrijednosti oko 4000 kuna.

ZADAR - I dok se već godinama diljem Hrvatske otuđuju na stotine pa i tisuće znakova na kojima piše "minski sumnjive površine", i to uglavnom na područjima udaljenim od naselja, u noći s ponedjeljka na utorak iz dvorišta ispostave Hrvatskog centra za razminiranje u Ulici Stjepana Radića u Zadru nepoznati počinitelji otuđili su osamdesetak rashodovanih metalnih oznaka za upozorenja od minske opasnosti u vlasništvu HCR-a. Šteta je procijenjena na oko 4000 kuna.

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:10 16.12.2009.

Cigo migo tululu, trpa djecu u vrecu. Vreca se razvukla, djeca se potukla! Drugi put stavite 50-ak znakova na hrpu u sred minskog polja. Odmah cete saznat tko krade znakove!

MA
maxresist
09:53 16.12.2009.

Sigurno neki tamni ljudi sa starim kombijem Čakovec registracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije