Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nacionalisti

Ukrajinska desnica traži svoj dio kolača

ukrajinska desnica
Foto: Deutsche Welle video screenshot
25.03.2014.
u 08:45

Za ulične borbe sa snagama sigurnosti bišeg predsjednika Janukoviča, oni su se pripremali na posebnim, paravojnim treninzima.

Ukrajinski desni sektor je pokret desno orijentiranih i nacionalističkih skupina.

Tijekom prosvjeda na Majdanu, upravo su ove skupine odigrale jednu od ključnih uloga. Za ulične borbe sa snagama sigurnosti bišeg predsjednika Janukoviča, oni su se pripremali na posebnim, paravojnim treninzima. Na internetskim stranicama, oni se međutim predstavljaju kao predvodnici oporbenog pokreta. Slijede tradiciju ukrajinskih nacionalista i bore se protiv ruske okupacije, protektorata Zapada i poroka. Ističu kako je njihova borba tek počela.  

>> Ukrajinski ministar: Želimo u budućnosti s Rusima zajedno piti votku!

Komentara 17

AA
aabbcc
09:15 25.03.2014.

"veće parče kolača" ___Nista od toga jer od obecanih milijardi dolara ni jedna Banka nije spremna uplatiti Kijevu ni dolara ....jer tu su sigurni gubitnici !

Avatar Dolar=0
Dolar=0
08:53 25.03.2014.

sada će početi između sebe da se kokaju kako bi dobili što veće parče kolača Već viđeno Kao DOS u Srbiji 2000.g.

DO
DoktorAmer
09:45 25.03.2014.

Ukrainski stozer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije